Miten sujuu tipaton tammikuu? (Arvonta)

7.1.2019

Postaus ja arvonta toteutettu yhteistyössä SodaStreamin kanssa.

Hei pitkästä aikaa. Mitä lukijoilleni kuuluu? Onko tammikuu ollut tipaton?

Itselleni saattaa monesti koko vuosikin olla tipaton, mutta joskus, kun tule mahdollisuus nauttia lasillinen hyvää viiniä ja jos vielä oikeasti tekee mieli sitä juoda, otan kyllä, oli tammikuu tai ei.

Tämän vuoden ajattelin aloittaa kevyesti. Laihduin joulukuussa 5 kg ja yritän jatkaa samaan malliin. Ei ole helppoa, mutta pieni askel kerrallaan, niin luulen, että onnistuu. Yksi suurimmista ongelmista on saada tarpeeksi nestettä juotua. En tykkää mehuista ja veden juonti isoissa määrissä on joskus haasteellista. Kupliva vesi on hyvä vaihtoehto. Ongelmana on se, etten sitä muista ostaa tai sitten en jaksa kantaa, kaikkien muiden ostosten kanssa, joten monesti se jää ostamatta. Se ongelma ratkaistiin viime keväänä ja sen ratkaisu on SodaStream hiilihapotuslaite.


SodaStream hiilihapotuslaitteella voit valmistaa kotonasi hanavedestä raikasta kuplavettä. Voit itse päättää kuplien määrän vedessä ja halutessasi voit maustaa juomia makutiivisteillä. Sain juuri mahdollisuuden maistaa myös maku-uutuuksia ja se avasi myös mahdollisuuden kehittää taas uusia makupareja. Mielikuvitus on vaan rajana.


- Fruit Drops -makuvaihtoehtoja on kuusi: sitruuna-lime, mansikka, vadelma, appelsiini, persikka ja greippi.

- Kaikki Fruit Drops -makuvedet ovat sokerittomia, kalorittomia ja ne on valmistettu vain luonnollisista ainesosista.

- Yhdestä pienestä 40ml pullosta valmistaa jopa 20 litraa valmista juomaa.

- Yhden Fruit Drops -pullon suositushinta on 10,95 euroa.

- SodaStream kannustaa kotitalouksia säästämään kertakäyttöisten muovipullojen kulutusta valmistamalla kuplavetensä itse ja suosimalla uudelleenkäytettäviä pulloja.

Itselleni saapui uusi astianpesukoneen kestävä pullo, joka sopii kaikkiin laitteisiin. Ihanaa, kun saman pullon voi käyttää uudelleen ja pestä vielä tiskikoneella. Näitä minun pitäisi hakea lisää!

Hetki sitten janotti ja päädyin kokeilemaan vadelmanmakuista kuplivaa vettä. Makupullon sisältö oli raikkaan punainen, mutta kun tuote on valmistettu luonnollisista ainesosista ja sitä käytettään vain ½ tl per 1 l vettä, sen väri ei riittänyt värjäämän minun juomaa, joten luovuus lähti lapasesta ja tästä tuli oikein hienonmakuinen moctail, jota on helppo tehdä ja vielä helpompi nauttia.



Marjamoctail

2 dl vadelmanmakuista sooda-vettä
3 rkl aroniamehua (sokeritonta, mieluummin itsetehtyä)
pakastemarjoja, ananasta

Sekoita lasiin mehu ja kupliva vesi. Lisää jäiset marjat ja odota hetki. Kun marjat muodostavat juoman päällä ”jääkannen”, laita päälle pieni pala ananasta. Ei kun nauttimaan lähes kaloritonta moctailia, jossa vadelma maistuu yllättävän hienosti.


ARVONTA!

Olisitko itse halukas omistamaan samanlainen Spirit-laite, kuin mitä minulla on? Tai olisitko mieluummin halunnut sen valkoisena? Uuden vuoden keventymismerkeillä arvon yhden Spirit-laitteen ja yhden Fruit Drops -pullon, jonka makuvaihtoehdon voit itse valita.

Arvonnan säännöt:

Arvonta tapahtuu Instagramissa. Seuraa @sokerivaltakunta Instagramissa ja kommentoi arvontakuvaan, jossa kerrot, haluatko oman laitteesi mustana vai valkoisena ja minkä Frut-Drops makupullon haluat mukaan.


Arvontaan voit osallistua 15.01.2019 asti.

Onnea kaikille!






3 kommenttia

  1. Mukaan arvontaan ja valkoinen olisi valintani ja vadelmanmakuinen pullo. Hyvää uutta vuotta. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mustana ja persikkadropsit 🍑👌 Tipatonta ja lihatonta täällä vietetään!

    VastaaPoista
  3. Voi mitä juomia. Pitääkin käydä heti instassa osallistumassa :)
    Minulla on ollut tipattomia kuukausia jo kohta 17 vuotta :D
    Ihanaa uutta vuotta sinulle Sanja <3

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.