14.3.2016

Mustikka-, banaanitiramisu


Tiramisu on yksi lempijälkkäreistäni. Sitä olen niin monesti tehnyt, että lapsetkin aina silloin tällöin toivovat sitä syntärikakuksi. Kerran tuunasin sen jopa Esteratsastus-kakuksi. Pienten synttäreihin tein sen kofeiinittomana. Kesäisin lisäsin siihen mansikoita. Se vasta oli herkkua!

Nyt talviaikana halusin kokeilla tehdä tiramisun mustikoilla ja banaanilla. Koristelu oli haastava, sillä pakastemustikat eivät ole paras mahdollinen vaihtoehto koristeluun ja banaani tummenee ja on muuten niin näkemätön tiramisun päällä, että oli pakko miettiä jotain muuta. Onneksi muistin, että tänä kesänä voitin Naked After Eight- kakun 3-sijan palkinnoksi laadukasta mustikkajauhetta. Sitä vaan kun ripottelin kakun päälle kaakaon sijaan tuli oikein haluttu ulkonäkö ja maku. Ihan mahtava!

Tämän kevyen tiramisun reseptin löydät uudessa sivustossa Kohokohta.com, minne minä lähdin bloggaajaksi.





6 kommenttia:

  1. Voi elämän kevät miten herkullisen näköistä. Juuri söin lautasellisen spagettia, mutta juuri tällaiselle herkulle olisi paikka masussa vielä.
    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi. Meillä kaikilla on oma pieni maha jälkiruoka varten. Sinne aina mahtuu :D

      Poista
  2. Nam! Tää vaikuttaa ihanalta.

    VastaaPoista
  3. Onpa herkullinen herkku:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...