Maissipannari cottagejuustolla (Projara), gluteeniton

27.9.2014


Viime syksynä, kun tein Jaelin kesäkurpitsapaistoksen, eräs lukijani, lempinimellä Suometar, oli pyytänyt minun versioni maissipannarista tai maissipiirakasta. Lupasin tehdä sen, enkä ymmärrä miksi se oli kestänyt vuoden. Toivon, että Suometar lukee vielä minun blogiani ja tulee tyytyväiseksi tästä ohjeesta. Voi myös olla, että hän on jo löytänyt itse vastaavaa, sillä hän osaa minun kotikieltä, eli bosniaa.
Teille kaikille muille, ketkä eivät osaa bosniaa, eivätkä ole oikein perehtyneet maissijauhoihin, olkaa hyvä: ihana maissikahvileipä!

4 kananmunaa
300 g cottagejuustoa
2 dl öljyä
2 dl kivennäisvettä
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 dl maisiijauhoja

Sekoita juusto ja kananmunat kulhossa. Lisää öljy, sekoita ja lisää kivennäisvesi. Lisää kuivat aineet ja sekoita löysäksi taikinaksi. Kaada voideltuun uunivuokaan (20x30 cm).
Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Tarjoile kylmän jogurtin kanssa.





4 kommenttia

  1. Näyttääpä hyvältä:) Tykkään maissipohjaisista jutuista,joihin totuin kun asuin Etelä-Amerikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että sinä saatat tykätä. Blogisi on täynnä erilaisia ja ihania maissi - juttuja. Hirveästi harmittaa kun täältä ei saa kunnon ja hyvää maissijauho :(

      Poista
  2. Oi kiitos! Parempi myöhään kun ei milloinkaan! Ja hyvää kannattaa aina odottaa! Ilman muuta kokeilen reseptiäsi heti kun uskallan taas panna uunin päälle pikkuruisessa välimerellisessä keittiössäni. Ihan viime päiviin asti on ollut ihan liian kuuma ja olen tyytynyt nakertamaan vain maissigrizzinejä maissin makua kaivatessani.
    Parhain terveisin Suometar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin mielelläni vaihtanut Suomen sään olosuhteet sinun kanssasi :)
      Voisin vaikka piipahtaa teillä ja tehdä teille projara?!?! :D
      Kaipaan aurinkoa kovasti!

      Poista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.