28.4.2014

Aidot bosnialaiset cevapit ja pitaleipiä vierailemassa Ruokasurffausta blogissa



Bloggaajakaverini Anna kävi matkalla Bosnia Herzegovinassa ja ihastui minun kotimaahan. Erityisesti Anna ihastui meidän cevapi-lihapötköihin ja minä yritin tehdä niitä Annalle ja kaikille meidän lukijoille. 

Ohje löytyy Annan Ruokasurffausta blogista, josta sain kunnian postata omia juttuja huhtikuun kuukauden vierailijana.
Kaikkia muita hyviä Annan tekeleitä ja matkatarinoita löydät täältä.

8 kommenttia:

  1. Äiti on aivan hulluna noihin. Pahimpaan tuskaan ostaa jotain Lidlin pötköjä, mutta ne on kuulemma kaukana aidoista. Ehkä yritän yllättää sen joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muista vaan sekoita liha seosta kunnolla, sekoita ja sekoita ja sekoita......

      Poista
  2. Kiitos Sanja ihanasta postauksesta blogiini <3 ja Cevapit on mun herkkua. Bosniassa rakastuin niihin ja koko maahan. Suosittelen ihan kaikille sinne matkustamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Anna. Ihana fiilis kun tiedät, että joku vieraskin rakastui sinun kotimaahan.

      Poista
  3. Hyvää varmaankin! Pitää mennä lukemaan se vieraspostauksesi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet niin ihana. Vaikka et syö lihaa, silti huvita lukea ja kehua ♡. Olisipa enemmän ihmisiä kuin sinä!

      Poista
    2. Itse olet ihana:) TÄnne on aina niin kiva tulla,oli sitten lihaa tai kakkuja;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...