5.2.2014

Hyvää Runebergin päivää!


Olisi todella törkeää, jos minä tulisin tänään jollakin omalla ohjeella teitä opettemaan, miten tehdään Suomen perintöä. Sitä paitsi Runebergin torttuja en ole ikinä tehnytkään. Mutta nautiskellut kyllä olen. Ja vertaillut.

Tänäänkin tuli syötyä näitä ihania Ramin konditorian ruunebergin torttuja, missä olen työharjoittelussa. Kuvassa on kuitenkin koulun leipomon tekemiä torttuja, jotka nappasin mukaan, kun piipahdin koulussa. Minusta nämä ovat tosi komeita opiskelijoiden tekeleitä.

Jos joku on tänne kuitenkin eksynyt vain ohjeen takia niin tästä linkistä pääset ohjeeseen, mistä minä meinaan tulevaisuudessa tehdä.

HYVÄÄ RUNEBERGIN PÄIVÄÄ!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...