18.9.2013

Sesongin viimeiset kesäkurpitsan kukat



Tänä kesänä on tullut syötyä kesäkurpitsan kukkia yllin kyllin.
Kaikki alkoi tästä!
Ja jatkui Ailan ohjeella...
Ja sitten ei enää jaksanut kuin yksinkertaisesti:

12 kesäkurpitsan kukkaa
2 kananmunaa
4 rkl vehnäjauhoja
2 rkl korppujauhoja
½ tl suolaa
½ tl leivinjauhetta
100 g juustoraastetta (käytin Oltermannia)
öljyä paistamiseen

Puhdista kukat niin kuin Jamie neuvoo.  Sekoita kaikki paitsi juusto ja paista öljyssä kauhallinen seosta kerrallaan. Kääntele ja ripottele juusto päälle. Valuta talouspaperilla.

Tämä nopea ja helppo ohje voitti edelliset! Ensi kesänä tehdään vain näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...