24.9.2013

Bebe-leivokset


Bebe-leivokset
12 kpl


taikina:
150 g voita
1  1/4 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita 
Sekoita taikina-ainekset nopeasti ja levitä bebe-vuokien pohjille ja reunoille. Anna levätä jääkaapissa n. 10 minuuttia. Sillä aikaa esilämmitä uuni 200 asteeseen. Paista n. 10 minuuttia.

täyte:
200 g jauhettua saksanpähkinää
100 g sokeria
100 g suklaata
50 g voita
Sulata voi ja lisää suklaa. Sekoita hyvin ja lisää pähkinä ja sokeri. Täytä bebet.

kuorrute:
100 g valkosuklaata
sydän strösseleitä
Sulata suklaa ja levitä leivoksien päälle, tai dippaa bebet suklaan.
Koristele strösseleillä.









6 kommenttia:

  1. Oi miten hyvän näköistä! Bebet oli lapsena suosikkejani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun ne ovat vielä täynnä pähkinöitä......

      Poista
  2. Onpas ihastuttavia Bebe-leivoksia.:) Nämä maistuvat sitten aina!:)

    VastaaPoista
  3. Ihania! Pähkinää ja valkosuklaata... voi nam!
    Ei pitäisi tähän aikaan katsella tälläisiä herkkukuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä joskus rupeen leipoa juuri keskellä yöllä ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...