30.7.2013

Sadonkorjuuta

Avomaalla:










10 kommenttia:

  1. Sama urakka pitäisi aloittaa täällä, kunhan saan ruuan uunista. Onneksi ei ole kovin kuuma päivä, joten viitsii seistä hellan vieressä. Minun kurkut ei valitettavasti ole omalta avomaalta vaan citymarketin avolavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on jo syöty kolme tuollaista purkkia ja loput avomaalta päätimme syödä tureena ja tehdä säilykettä kaupan kurkuista :)

      Poista
  2. Onpas sinulla jo kypsynyt kurkut. Tänä vuonna en itse kasvattanut ollenkaan kurkkua. Tomaatteja olen jo muutaman kypsän kasvihuoneesta saanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä valitettavasti ei ole kasvihuonetta mutta saimme jo kypsiä tomaatteja avomaalta. Mieheni on oikea viherpeukalo ;)

      Poista
  3. Anonyymi2/8/13 01:27

    Ihana postaus selkeine kuvineen!
    Jos olisin vihannes, olisin varmaan kurkku, jota syön kuin leipää. :D

    Terkuin nami-hiiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä jotenkin en voi kuvitella sinua vihanneksena, ennemmin joku hedelmä tai vielä parempi, suklaa ;D

      Poista
  4. Oi, sinulla on oikea aarreavomaa siellä! Ihanat kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä tänä kesänä kun jäimme Suomeen otimme irti kasvimaasta kaikki mikä oli mahdollista d(•_•)b

      Poista
  5. Rehevässä kasvussa kaikki.:) Pari isoa purkkia säilöin jo itsekin kurkkuja, ja taas tuolla odottelee aika satsia säilömistä. On niitä kiva talvella syödä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ne ei ikinä riitä edes syksyyn asti, vaan syömme ne heti ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...