21.7.2013

Karitsan kare Välimeren tapaan

                                                                                                                                                     
Eilen teimme illallisen yhdessä. Mies käsitteli lihan ja kanttarellit ja minä paneroin kesäkurpitsan kukkia. 
Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
Ensin morttelissa survottiin 3 valkosipulin kynttä, merisuola, mustepippuri, rosmariini, meirami, oregano, minttu ja öljy.


Hierotaan mausteseos lihaan molemmille puolelle.


Paista pannulla sen verran, että liha saa kauniin kultaisen värin.


Käännä ja paista toisellakin puolella.


Siirrä liha uunikestävään vuokaan ja paista uunissa 20 minuuttia.


Sillä ajalla kun liha oli uunissa mies teki kanttarelllikastikkeen (itsepoimituista kanttarellistä)...


...ja minä paneroin kesäkurpitsan kukat (itsepoimittu mieheni kasvimaasta).


Oli melko juhlava ateria... 


2 kommenttia:

  1. Morjestarallaa! Hyvält näyttää! Oon itte kans tölsystä katellu kun noit kukkasia paistellaan. Too bad en oo nähny niitä myynnissä ja sen lisäks pelkään uppopaistulua kuin kuppaa. :-)

    VastaaPoista
  2. Saatavuuden takia oolemme istuttanut itse. Uppopaistamista paistinpannulla ei tarvitse pelätä ;-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...