24.4.2013

Oudon ruoan ystävä on grillannut!




Mieheni avasi grillaussesongin vähän ennen kuin lumet ehtivät sulata. Ei ollut maailman laajin valikoima, mutta jostain syystä se oli erikoinen. Meillä grillattiin:


entrecôtea ja karitsan sisäfilettä, vuoroteltu vartailla 

ja pässin kiveksiä.

Raikas salaatti ja lämmin leipää kruunasivat aterian.

Kaipaisimme lampaan keuhkoja grillillä, mutta ne olivat jo syöty täällä



10 kommenttia:

  1. Wau! Tuo se pitää minunkin kokeilla. Olivatko nuo kivekset viipaloitu kolmeen osaan? Näyttäisi ainakin sen verran ohkaisilta. Maustoitko muulla kuin suolalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olivat leikattu puoliksi. Mihin muuten hävisi toinen puolikas????? Pitää kysyä mieheltä :D
      Suolaa ja mustapippuria vaan!

      Poista
  2. Entrecotea & kivareita! Huippua!

    VastaaPoista
  3. Entrecôte ja karitsan sisäfile on meidänkin perheen grillaus suosikit. Kuvaa katsellessa tuli vesi oikein kielelle. Ja ne kivekset, hui ;) Miltä ne maistuvat? Osaatko kuvailla? Ne jäivät kummittelemaan ajatuksiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea kuvailla :) Oletko joskus maistanut kateenkorvia? Ehkä siihen voisi verrätä?!?! Muuten pehmeää ja miedon makuista. Ei muuta kuin kokeilla ;)

      Poista
  4. Oi, grillikausi jo avattu!:) Minun täytyisi tänään mennä siivoamaan grillikatosta, niin voisi viikonloppuna aloitella. Luulenpa, ettei meillä kiveksiä söisi muut kuin tuo nelijalkainen ystävämme, vaikka varmasti hyviä nekin. Ne on ne ennakkoluulot...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Ei muuta kuin pysyä vieressä olevilla vartailla ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...