11.3.2013

Outo ruoka!!!



Oudompaakin on joskus tehty, mutta siitä voidaan jutella joskus myöhemmin, kun saan tarvikkeita niiden outojen tekemiseksi.
Tässä nyt lampaankeuhkokastike. Sitä on syöty meillä päin niin kauan kuin minä muistan. Ja reseptejä on monta. Tässä yksi:


1 lampaan keuhkot
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 tl paprikajauhetta
2 tl Vegetaa tai ½ tl suolaa
1 tl mustapippuria
ruokaöljyä paistamiseen

                         

Pese keuhkot hyvin, poista putket ja leikkaa paloiksi.
Kuutioi sipuli ja valkosipuli. Paista öljyssä sipulit ja keuhkot.
Paista niin kauan, kunnes vaahto häviää kokonaan.
Tarjoa riisin tai perunan kanssa.






4 kommenttia:

  1. Ihan hyvän näköistä kastiketta valmiina. Voi olla, etten kuitenkaan saisi meidän lihansyöjää tuosta innostumaan.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta puolesta voin sanoa, että kaikki on korvien välissä. Meidän muksut syövät, kun eivät tiedä mitä se on. Taas meidän 12 v. lopetti sen syömisen. Itsekin söin sitä lapsena, mutta sodan jälkeen sisäelimistä syön vain grillattua vasikan aivoja ja kateenkorvia :)

      Poista
  2. Ihan totta tuo, että se on korvien välissä. Monenlainen ruoka-aines varmasti kelpaisi, jos ei tietäisi mitä on syömässä. Keittelen koiralle aina välillä possun sydämiä ja kieliä. Niissä on todella hyvän oloinen liha, ja olenkin lihansyöjälle koittanut ehdotella, että voisin joskus koittaa hänellekin niistä jotain tehdä. Nyt vihdoin on alkanut miettimään, jos pitäisi kokeilla, vaikka ennen on ollut tiukasti vastaan.:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...