20.2.2013

Goulash


1 kg naudanlihaa (rasvaista, esim. rinta- tai kylkypaloja, eroteltu luusta)
3-4 sipulia
4 rl öljyä
1 tl mustapippuria
1 tl paprikanjauhetta
1 tl tomaattipyrettä
3 tl Vegeta-maustetta tai 1-2 tl suolaa
1/2 rl maissitärkkelystä        




Paloittele sipuli ja kuutioi liha. Ruskista öljyllä, lisää vettä ja haudata miedolla lämmöllä pari tuntia. Kun liha on mureaa ja sipuli melkein 'sulanut' lisää mausteet kerralla, lisää maissitärkkelys joka on sekoitettu vedellä. Anna kiehua pari minuttia.

Tarjolle riisin tai perunamuusin kanssa.
Itse tein tällä kertaa bataatti-perunamuusia: bataattia ja perunaa saman verran,  ripaus suolaa, vähän voita ja kuumaa maitoa..

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...