Suklaajuustokakku kuin unelma ja arvokuponki!

24.10.2017


Sanoin jo teille, että Turun messujen suosikkini asettelupiste oli Stylework Finland, yhden naisen yritys, joka myy suomalaisia käsin tehtyjä design-tuotteita. Koko valikoima on niin mahtava ja tekisi mieli ostaa mukaan kaikki. Tuotteet ovat tosi laadukkaita ja huolellisesti tehtyjä.

Turun messuilta kanssani lähti mukaan tämä ihana käsintehty Velvet steel kakkulapio ja käsinkudottu pellavainen keittiöpyyhe, jotka saivat kunniapaikan minun keittiössä, sillä varsin nyt Suomi 100 vuotena minäkin haluan panostaa suomalaisiin laatutuotteisiin, käsitöihin ja tukea Suomalaisia pieniä yrityksiä. Sinäkin voit tehdä samoin. Nämä ihanat tuotteet ja paljon muitakin ihanuuksia, kaikki suomalaista käsitöitä myy yhden naisen yritys Stylework Finland. Käy tutustumassa heidän valikoimaansa ja ihastu tuotetteisiin.

Ja nyt edellisestä postauksesta luvattu yllätys!

Jos tilaat Stylework Finland verkkokaupasta lokakuun loppuun mennessä, niin saat 15% alennusta. Käytä tilatessa kuponkia ja kirjoita kuponkiin "sokerivaltakunta", niin saat 15% edun tilauksesta. Etukuponki on voimassa 31.10.2017 saakka, joten kiirettä pitää.

Tässä Stylework Finlandin tarina:

Stylework Finland perustettiin syyskuussa 2014.
Yrityksemme päätehtävä ja idea on promotoida ja myydä kauniita ja laadukkaita suomalaisten käsityöläisten ja pientuottajien tuotteita.
Kaikki myymämme tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.


Valitsemme tuotteita, jotka on tehty luonnonmukaisista materiaaleista kuten teräksestä, lasista, posliinista ja puusta.

Pakkaamisessa käytämme kierrätettäviä materiaaleja.

Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että käsityötaito ja käsityöläisyys pysyisi ja voisi hyvin Suomessa.


Kiinnostaako sinua kakku? 

Oletko tumman suklaan ystävä? Olet? Hienoa, niin olen minäkin.

Sitten olet varmasti unelmoinut täyteläisestä suklaajuustokakusta, jossa tummasuklaa heijastaa läpi ihan kunnolla. Ai olet! Siksi teinkin kakun, joka vie tumman suklaan ystävältä kielen mennessä.

Tosiaan, meidän perheessä tumman suklaan ystäviä on enemmän kuin yksi, joten en saanut kuvattavaksi enempää kuin neljänneksen kakusta. Loput kakusta oli syöty, kun olin töissä. Hyvä että sain edes vähän…. Olihan se hyvää!


Pohja:

200 g keksijauhetta

60 g voita (sulatettuna)

Täyte:

2 dl kermaa

500 g mascarponea

150 g tummaa suklaata (sulatettuna)

Sekoita keksijauhe ja voisula ja laita rengasvuoan pohjalle.

Vatkaa mascarpone ja kermaa kovaksi vaahdoksi. Kaada suklaasula joukkoon ja sekoita haarukalla. Tarkoitus on, että suklaa sekoittuu mukaan ja hyydyttää kermajuustoseosta, mutta samalla pitäisi jäädä suklaaraitoja joista tulee ihana marmoroitu kuvio ja suklaa tuntuisi hampaiden alla, joten älä sekoita liikaa.

Levitä seosta keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Kakku valmistuu tosi nopeasti, noin viidessä minuutissa ja tulee syötyä yhtä nopeasti.

https://styleworkfinland.fi/

3 kommenttia

  1. Kuulostaa ihanalta kakulta. Kaunis tuo keittiöpyyhe ❤️

    VastaaPoista
  2. Ai ihana!

    Olen himoinnut Latimerian salaattiottimia pitkään, ja tänään meinasin tilata ne toisesta verkkokaupasta. Mutta tartunkin tähän alekoodiin ja tilaan ne tuolta! Kiitos! <3

    VastaaPoista
  3. Minkä kokoinen vuoka?

    VastaaPoista

©Sokerivaltakunta. Sisällön tarjoaa Blogger.